afgelopen week.....

Het was een emotionele week. Via Cf cafe volgde ik de blog van Mike Bakker en zoals velen al weten is hij afgelopen week overleden. Pfff nog maar 23 jaar. En dat terwijl hij nieuwe longen kreeg en hoop had voor een mooie toekomst. Zomaar weg.....
Ja dat doet ons allemaal wel wat. Gewoon omdat het zo'n jonge vent overkomt, maar natuurlijk ook omdat hij CF had. En tja ons ventje heeft dat ook en dan gaan toch je gedachten even naar.... hoe zal het met Ruben gaan als hij 23 is?!! Gelukkig weten we ook dat veel jonge mensen met CF een prima leven leiden. Maar toch zo'n verdrietig bericht doet ons dubbel zeer!!!
Het leven van Ruben nu :-) :
Afgelopen vrijdag heeft Ruben toch weer een nieuwe sonde moeten hebben. De dagen ervoor konden we al moeilijk de sonde doorspuiten, maar het ging wel. Dus gewoon door gaan en extra doorspuiten. Maar donderdagavond was er echt geen doorkomen meer aan. Dus... vrijdag gebeld en ja hoor de sonde was bijna helemaal verstopt met zijn voeding.
Dus nu nieuwe sonde - nieuwe kansen :-)
Verder kabbelt ons leventje gewoon verder. Ruben is lekker zijn grenzen aan het verkennen en we hebben onze handen vol aan hem. Lisa hobbelt ook lekker door. Snot neus en koorts zijn ook bij haar vaak te bekennen, maar tja... zonder 'vallen' we we nooit groot he?! Broer en zus vinden elkaar erg lief, maar kunnen elkaar ook heel goed in de haren zitten. Letterlijk en figuurlijk. Hahahah het is me een stel hoor.....

Reacties

 1. wat een leuke foto van ruben en lisa samen, ik heb ook een traan gelaten toen ik het hoorde van die jongen en je gaat zeker ff nadenken over het een en ander nou je hebt 2 mooie kids hoor en hoop dat die sonde het nu goed blijft doen xxxx linda en jadyn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto van jullie tweetal! Erg vervelend van de sonde, ik hoop dat de volgende het lang blijft volhouden.

  Lieve groet,

  Laura (mede cfer, 24 jr)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Esther, ja dat zijn altijd hele nare berichten, die er behoorlijk in hakken. Ik volgde het blog van Mike ook al heel lang. Het leek mij een hele sympatieke jongen. Zo zonde dat zo iemand het toch niet redt.

  Fijn dat de sonde weer zit!! Laten we er maar van uitgaan dat de nieuwe medicijnen die er aan zitten te komen voor Ruben op tijd zijn.
  Erg leuke foto van jullie tweetal ;-)
  Groejtes, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas