2010

en zo zijn de feestdagen alweer voorbij. Jammerrr, het waren gezellige dagen en we hebben een heerlijke vakantie week met ons 4en gehad.
Met de kindertjes gaat het erg goed. Lisa is afgelopen week een paar daagjes ziek geweest met hoge koorts en toen moest ik wel even een vriendin bellen, want tja hoe gaat dat bij 'gewone' kindjes. Gelukkig knapte ze na 3 dagen weer op.
Ruben doet het ook prima. Volgende week het jaarlijkse groot onderzoek. Dus aankomend weekend weer alles opschrijven wat meneertje naar binnen werkt en alles opvangen wat ie eruit poept :-) De laatste dagen gaat het poepen bij Ruben erg moeizaam. En dit is totaal nieuw voor ons, omdat het anders in meervoud eruit komt. We denken een beetje dat het peuter gedrag is, hij merkt nl sinds kort dat hij poept en vindt het helemaal niks. Dus we denken dat hij het ophoudt en dat het daarom hard wordt. Of is het iets wat bij CF hoort???
Begin februari wordt Ruben weer gescreent door het CSK team (communicatieve stoornissen bij kinderen) Hij begint nu wel wat te praten, maar het zijn een paar losse woordjes en het gaat heel langzaam. En dat terwijl Ruben 27 januari alweer 3 jaar gaat worden!!! Hopelijk maakt hij een super sprong dit jaar wat het praten (en groeien) betreft. We zullen het zien
Dus 27 januari een feestje in huize Visser. We zagen net een filmpje van Ruben toen hij voor het eerst in bad ging. WAUW wat een mini mensje. Bijna niet te geloven dat hij nu een mooie grote ondeugende lieve peuter is geworden. Zo bijzonder....

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas