zus (je)

Even een update van Rubens zusje Lisa Madame is alweer 8,8 kilo en 75 cm!!!! Hoezo zusje. Nog even en ze groeit Ruben voorbij :-) Met haar 9 mnd heeft ze al 4 tanden, rolt, zit, kruipt en staat mevrouwtje al. Ruben vindt ze helemaal geweldig, ook al pakt hij al haar speelgoed af en ligt hij geregeld bovenop haar. Als het Lisa niet meer zint gilt ze wel de boel bij elkaar. Hihihih Wat een stel he?!

Reacties

 1. Nog even en ze groeit Ruben voorbij? Wat is dat voor een ondoordachte opmerking t.o.v. Ruben. Ik hoop voor Ruben dat je dat soort opmerkingen afleert op het moment dat Ruben het kan begrijpen.Even nadenken voor je zoiets zegt, zelfs schrijft op cf cafe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Esther, fijn toch als je dochter als kool groeit. Heerlijk om die twee met elkaar te zien stoeien, lijkt mij.

  Hartelijke groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeg Anoniem, wees dan ook zo dapper om je naam er bij te zetten! Je snapt toch zeker zelf ook wel dat t een grapje is!

  Fijn dat Lisa zo goed groeit en at ze lekker plezier met elkaar hebben Esther!

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi echt super die lisa, nog ff en ze gaat jadyn ook voorbij hahaha enne wat die anoniem betreft die vindt jou leven wel heel interessant of hij/zij heeft waarschijnlijk geen eigen leven zodat ie maar alles volgt en alles bekritieseerd wat jij opschrijft, eigenlijk best zielig als je zo verbitterd door het leven moet maar ja dat zal ook wel een reden hebben moet je maar denken, nee hoor esther schrijf lekker alles op wat jij zelf wilt veel liefs linda en jadyn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Linda,
  Ik vind dat anoniem best gelijk heeft. In een gezin met een gezond en een cf kind moet je heel genuanceerd communiceren. Doen alsof het niet uitmaakt is makkelijk voor jezelf, maar moeilijk voor je kind met cf. Klaas

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat stoer om anoniem je reactie te geven,tsssssssssss.Mijn gezonde knul groeit zijn zus ook voorbij,niks mis mee.

  Laat Lisa maar lekker groeien en vooral GENIET van de 2 kleintjes.

  Grts,Kitty (moeder CF-ster en knul zonder CF)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Ondoordachte opmerking?" Zoiets kwam niet eens in mij op terwijl ik je blog las hoor! Het ene kind is het andere niet en ook al zou Ruben wel een 'gezond' kindje zijn dan zou Lisa hem nog voorbij kunnen groeien. Ik snap niet dat mensen zo veel negativiteit aan kunnen zo iets positiefs geven zeg!
  Liefs Lydia

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo