controle

Vanochtend is Theo met Ruben naar het UMCG geweest voor de CF controle. Het is altijd lastig als je er zelf niet bij bent geweest om gedetailleerd erover te schrijven. Maar wat ik van Theo begreep was alles redelijk tot prima. Longen klonken goed. Oren waren wel geïrriteerd (maar ja we wachten ook niet voor niks op een oproep voor nieuwe buisjes) en.... Ruben is weer amper gegroeid. 12,3 kilo weegt hij nu bij 92 cm. Dus in de lengte doet hij het prima (wel op de -1lijn van de groeicurve) Maar helaas gaat het lijntje van de groei weer een beetje naar beneden. WAAAAAA We zullen zien hoever dat lijntje gaat dalen en misschien hoort dat wel bij Ruben: in de herfst en winter dalen en lente/ zomers stijgen.... Ik vind het zelf wel weer een stress punt. Ik had het idee eindelijk wat relax-er te zijn wat het eten van Ruben betreft. Dat voelt nu wel even wat anders. Maar wat we nu doen is eigenlijk het beste wat we kunnen doen, meer kan en wil gewoon niet. Lastig hoor! FOTO Misschien een goed teken: Ruben is aan het eten maken ;-)

Reacties

 1. Hey Esther,
  Zo te zien wordt Ruben later kok dus z'n groei komt vast helemaal goed!! :-)) Mja...wel herkenbaar hoor dat gewicht. Wij zien dat het bij Levi ook maar heeeeel langzaam omhoog gaat. Fijn dat Ruben z'n longen goed klinken, ook belangrijk! Hopelijk krijgt ie gauw buisjes en dan is ie ook van zn oorpijn af.
  Liefs Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi esther, hihi kokkie ruben erg leuk!! hier ook erg herkenbaar jadyn gaat ook niet zo snel ze weegt 12.8 en ik geloof ook zo'n 96 cm lang maar verder doet ze het top en heeft energie voor 10 dus joh probeer het een beetje te laten voor wat het is en lekker veel laten snoepen hihi jadyn heeft nieuwe verslaving....chocolade lollies van sinterklaas en ze eet overal(echt overal) mayonaise bij nou doei doei veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He Esther

  Het blijft leuk om vanuut 't Veen het leventje van jullie kanjer te volgen. Misschien stelt het je gerust als ik je vertel dat Jenoah 3,10 oud is en 12,8 kilo en 94 centimeter is... hmmm...misschien samen naar kookles? ;-)

  groet Rianne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo