4 mijl van Groningen

Op 11 oktober 2009 is er weer de 4 mijl van Groningen. Elk jaar hebben zijn een charity run waarin ze geld verzamelen voor een goed doel. Dit jaar ia het CF!!! Vorig jaar hebben ze bijna 60 000 euro bij elkaar gekregen dus een super bedrag.... Nu gaat mijn dappere mannetje op 11 oktober ook de 4 mijl rennen. En je kunt hem sponseren zodat ook hij (en een 3 tal vrienden van ons) ook een bijdrage kunnen leveren aan het bedrag voor NCFS (nederlandse cystic fibrosis stichting) zie ook http://ruben4mijl.blogspot.com/ Dus wil je een bijdrage geven dan kan dat via de bovenstaande blog, maar 't kan natuurlijk ook via mij :-)

Reacties

 1. Hoi Esther ik stuur dit mailtje ook maar naar jou toe! geweldig dat jullie allemaal gaan lopen voor CF!
  We hopen natuurlijk op een gigantisch bedrag op te halen voor onderzoek!
  Nu is het zo dat wij de verrassingstas ook aanwezig zullen zijn met een kraam met apen! En met collectanten! We zijn (ook de NCFS) nog op zoek naar collectanten, we willen met 120 gaan lopen, en op het aantal bezoekers moet dit echt haalbaar zijn dat de bussen vol komen.Weten jullie nog collectanten?
  Er staan die dag 5 kramen met apen, en ook de directeur van de apen fabriek draagt een steentje bij om met een vrachtwagen vol spullen (knuffels) te staan voor het o zo nodige onderzoek!
  Nu wou ik jullie vragen omdat jullie allemaal redelijk in de buurt wonen, kunnen we gezamenlijk
  geen reclame campagne starten?
  Door b.v. scholen in Groningen of omtrek een mailing te doen toekomen met wat er staat te gebeuren en waar voor het is!
  misschien willen ze het wel in de nieuwsbrief van school plaatsen dat ze voor €5 een aap kunnen kopen en zo ons kunnen helpen ons doel te verwezenlijken GELD VOOR ONDERZOEK !!! Kunnen en willen jullie ons helpen aan eventuele namen en adressen van scholen, bedrijven enz?
  hoop echt van jullie te horen, groetjes van Cobi en een dikke knuffel voor Ruben en Lisa!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo