family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

maandag 20 juli 2009

VAKANTIE

Eindelijk dan toch hebben we vakantie. Afgelopen zaterdag was Theo's laatste werkdag en gisteren hebben we al een heerlijke relaxe dag gehad. 3 weken gewoon niks moeten. Wat een zaligheid.... We hebben geen grote vakantie plannen en blijven lekker in "tuinesia" De boel is net uitgepakt, dus alles inpakken zag ik niet zo zitten. Daarnaast zijn onze centjes na een fikse verhuizing wel een beetje op :-( Oma bood wel aan om een paar daagjes op de kids te passen en dus gaan we waarschijnlijk 2 daagjes naar Amsterdam met ons 2tjes. Er toch even uit.... De kinders doen het geweldig. Lisa heeft vanacht zelfs zonder avondfles van 7 tot 7 geslapen. Wauw!!! Ruben hobbelt lekker verder. Gewoon helemaal niks bijzonders. Donderdag moeten we nog een xtje richting UMCG voor de CSK (communicatieve stoornissen bij kinderen) Ze zullen dan kijken waarom Ruben nog niks zegt. We zijn benieuwd. Nu moet je niet denken dat het een stil jongetje is hoor. Hahah. Grote brabbel verhalen en hij weet echt wel duidelijk te maken wat hij wil. Dus dat wordt wat als hij echt gaat praten. Een dikke kletskous

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat. Lekker "niksen" in jullie nieuwe huis met tuin lijkt me zalig. (leuk huis trouwens)
    Ik vind de foto ook geweldig die nu boven je blog staat.

    Fijne vakantie, Els

    BeantwoordenVerwijderen