HUIS VERKOCHT

Jahoeeeeee....... binnen 2 weken is ons huisje verkocht. Kon ook bijna niet anders, want het is echt een geweldig mooi plekje. Maar wat zijn we blij.... en tegelijkertijd ook wel heel nieuwsgierig waar we nu moeten wonen. Ik zit bijna dagelijks met de woningstichting te bellen "hebben jullie al wat??" Want tja het is zo juni, en ja dan is de overdacht al. Spannend!
Morgenvroeg hang ik natuurlijk weer aan de telefoon. Ze zullen weten wie Esther Visser is. Haha Ruben knapt helaas nog niet echt op. Blijft enorm hoesten en snot komt uit alle gaten :-) Oorpijn blijft ook, maar ja dat weten we. Morgen ook maar even weer naar de kno bellen. We hebben nl nog geen oproep gehad. Het eten gaat nu nog moeilijker dan voorheen. Ik vind het zelf enorm frusterend en het kost een hoop energie. Maar ja... als dat mondje niet opengaat en er een hoop gegil en gehuil bij gepaard gaat.... tja dan houdt het wel op. Helaas!
Ter afsluiting nog even 2 mooie plaatjes ...

Reacties

 1. Beterschap voor Ruben!!

  Wat hebben jullie je huis snel verkocht en dat in deze tijd, het moet wel een bijzonder huis zijn.

  Groeten van Astrid van Heeringen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, geweldig en zo snel!!

  Gefeliciteerd, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee wat fijn dat jullie huis al zo snel verkocht is Esther. Toch een zorg minder.
  Met het Ruubke komt het vast goed. CF-ers hebben met hun gemuteerde zevende chromosoom ook eigenwijsheid meegekregen. Soms lijkt dat wat onhandig maar je zult zien dat hij er op de langere termijn baat bij gaat hebben! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo