weegcontrole

woehoe... 300 gram is Ruben gegroeid. Of ik daar nu heel blij mee ben???? ja zekers hij is niet afgevallen!!, maar als je weet hoeveel tijd, energie en hoeveelheid eten ik naar binnen bij het kleine mannetje heb gepropt, de afgelopen 4 weken, dan is 300 gram niet bijster veel. Toch gaat de groeicurve weer langzaam omhoog en dus waren de arts en dietiste matig enthousiast. We gaan dus op dezelfde voet verder. Hopen dat de curver naar boven blijft gaan!!! Sinds gisteren is er wel een kleine kink in de kabel gekomen, want de koorts en snot zijn weer eens bij ons binnen geslopen. De arts heeft gelijk zijn oren gecontroleerd en ja hoor... die zijn weer geirriteerd. En zo was de arts ook (hahah) dus die belt vandaag met de kno arts om toch over buisjes te overleggen (eindelijk!!) Want bij elke snotneus krijgt Ruben oorpijn en koorts en daardoor gaat hij slechter eten en dus een mindere weerstand en dus nog meer ziek... en zo is het cirkeltje rond. De arts belt zo snel mogelijk met de uitslag van het gesprekje met de kno arts. Ben benieuwd.... En zo waren we weer een ochtendje zoet in het UMCG. Pfff zwaar hoor met zo'n bolle buik. Ja ja ons kleintje zit nl nog steeds 'gezellig' in mijn buik.

Reacties

 1. Pff lijkt me zwaar...

  Wanneer ben je uitgerekend?

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Probeer als het lukt om toch te zorgen dat Ruben buisjes krijgt.
  Je moet er toch niet aan denken dat je elke keer met je baby en Ruben naar het UMCG moet tuffen omdat hij weer eens verkouden is of last van zijn oortjes heeft.
  Gewoon op je strepen staan hoor, Ruben kan het zelf niet aangeven, dus jullie zullen voor hem op moeten komen. Hopelijk lukt het allemaal nog voor die kleine spruit van jullie er is......
  Sterkte met de laatste loodjes.

  Liefs
  Alide

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo